Paino näytti aluksi 85.5, mutta sitten lähti ihmeelliseen nousuun kun kävin uudelleen ja kaksi kertaa sain painoksi 85.7kg. Että se varmaan sitten. Tavoitteeni ensi viikoksi 85.3kg. Toisinsanoen tässä on kaksi päivää aikaa saada -400g.
Mutta viikko sitten painoin 87kg ja viikossa on pudotettu 1.3kg! Elikkä ei tuo minun suunnitelma-kaavioni oikein loistava ole, mutta katsotaan nyt maanantaina mitä tuo paino näyttää.
Toisaalta tekisi hirveästi mieli vetäytyä siihen vanhaan tuttuun tapaan, en syö juuri mitään ja käyn vaa'alla monesti päivässä. Mutta kuten on jo huomattu, siitä ei tule mitään. Paino ehkä tippuu, mutta sitten menen taas ja ahmin. Mitä hyötyä siitä sitten on. Ehkä vain syön "normaalisti" ja katson mitä ehtii tapahtua tässä parin päivän aikana. Olisiko ihan mahdotonta tiputtaa tänään 200g ja huomenna toiset 200g?

No, syön 1000kcal ja katsotaan sitten mitä vaaka näyttää maanantaina. Huomenna en uskalla mennä vaa'alle, koska kuitenkin petyn ja menen syömään.
Menen myös juoksemaan ja teen niitä vatsalihaksia.

Kumma juttu, että painoni on tuon 85.7kg ja silti olo suht sama kuin painaisin sen 81kg. Paitsi tietysti ero se, että sillon mulla oli kokoajan nälkä, kun laihdutin sillä ensyö-tyylillä. Huoh.