Vielä tulin kirjoittelemaan.

Syömingit

- kalaa, n. 75kcal?

- karkkia, 330kcal

- jugurtti, 127kcal

- 5½ keksiä (aika pieniä...) ehkä noh en tiiä 120kcal?

Yhteensä noin 655kcl pyöristettynä.

Ohhoh, aika paljon siis! En tiiä jos joku juttu unohtu, et mitä muuta oisin syönyt...

Liikungit :D

- aamulla noin 30min lenkillä

- illemmalla 30min lenkkiä

- 100 vatsalihasta

Aika surkeesti. En tiiä kulutinko noi kalorit, mutta huomenna alan taas tsemppaamaan! Mä haluan olla laiha. Nyt aion joka päivä tehdä 100 vatsalihasta, jotta saisin tän mun makkaraläskimahan pois!

Huomenna aloitan karkki&herkkulakon uudelleen. En oikeesti syö mitään semmosia mässyjä. (Kuulostaa kokoajan samalta paskan jauhannalta, ei tästä kummiskaa mitään tule :DD Mutta pistän tulemaan!!!)

Olen tässä miettinyt kanssa vähän kaikkea, kun luin esim. www.35kiloa.vuodatus.net sivua, siellä oli todella hyvin kirjoitettu kaikkea. Oli todella ihana lukea. Ja hän oli todella onnistunut pudottamaan painoa. Minäkin haluan onnistua.

Tuli noista jutuista vielä mieleen, kun hän kertoi "läski lapsi valokuvassa" kirjoituksessaan lapsena lihavana olossa. Minulle on aina sanottu, että olen ollut pienestä asti lihava. Kauhea kohtalo. Joku on suoraan syntymästään isokokoinen ja lihava. Kuin taas toisin pikkusisarukseni, hän on laiha kuin kukkakeppi, eikä koskaan syö melkein mitään. No kai kun ei syö mitään, on pieni ja laiha ja kun on pieni ja laiha on myös pieni vatsa, vatsaan kun ei mahdu ruokaan niin paljon kuin läskin vatsaan mahtuu ja sitten laiha ei syö niiin paljoa. Ja on laiha. Ja muistan kun joku sanoi minulle ennen koulun alkua jolloin vanhempani oikein tsemppasivat, että saisin painoni 36kiloon (joka sitten koskaan ei toteutunut...) ja sanoivat, että koulussa kiusataan aina erilaisia lapsia. Jos on lihava, kiusataan, jos on silmälasit kiusataan ja jos on sitä ja tätä kiusataan. Erilaisia kiusataan aina. Noh... Joskus minulle on kyllä vähän ivattu, mutta ei oikein kunnolla kiusattu... Aika karmea yleistys. "Erilaisia kiusataan aina." Aina. 

Mutta nyt aion tehdä muutoksen. Melkein tässä vähän aikaa sitten luovutin. En sillä tavalla et "vittu tästä ei tuu mitään!" rynnäten jääkaapille, vaan sillä tavalla että ei oikein jaksaisi, vähän on tullut herkuteltua jne enkä ole oikein tsempannut niin täysillä kuin olisin voinut. Mutta tästä eteenpäin, tämä oli yksi etappi. Paino putosi nopeasti tähän, vähemmän ruokavalion ansiosta ja nyt kun vähän enempi syön (tai no aika paljonkin enemmän) on silti paino pysynyt samassa, tai no vähän ailahdellut ylös päin, mutta ei nyt niin hirveän vakavasti.

Kerrataampa tavoitteeni...

Paino: 75kg. (no tuo on aika selväksi tullut joo...)

Vyötärö: 80cm (jos laihdun 75kiloon, olisikohan vyötärö tuon 80cm? vähintään, koska nyt saan vetämällä vatsan sisään mittanauhan näyttämään just jotain 80-82cm...)

Vaatekoko: S-M, m:n olen tyytyväinen, kyllähän nyt mulla on joitakin M:n kokoisia vaatteita jne kyllä ne mahtuu, mutta silti haluan vähän isomman, etten näyttäisi siltä että tungen päälleni ihan liian pieniä vaatteita, etten näyttäisi niin läskiltä.

Toivon, että huomenna paino olisi 90kiloa. Ja pysyisi siinä kokopäivän! kun tänään suihkun jälkeen kävin vaa'alla, se näytti sen 90.9kg. Mutta sitten kun menin uudelleen (ja pistin enemmän vaatteita päälle :P) paino oli 91.1kg :D:D

Ciao <3