Kaikkihan varmaan tietävät sen kappaleen? Pitää olla pikkasen pläski, pläski. Pitää olla jotain mitä keinuttaa. Jos oot liian laiha, niin sua paleltaa aina jne jne.

No sitä sitten soitetaan huomenna meidän kevätjuhlissa! Tänään oli kenraaliharjoitukset, ja oltiin katsomassa.

Kiva ekaksi siinä sitten on joku "kuvausryhmä" joka sitten menee kuvaamaan muka jotain "läskejä" ihmisiä. Ne on jumppaamassa. Ja sitten sitä yhtä haastatellaan... "Miten päädyit tähän jumppaan?" "Tajusin, että olen hieman... LIHAVA" Ja sitten se loppu siihen... (sillä oli kauheat tyynyt paidan alla jne jne)

Ja sitten pistetään musiikki soimaan, tämä kyseinen Pläski kappale ja sitten tulee lavalle monta tyyppiä, tyynyt paitojensa alla... Ja "tanssivat" siellä sitten...

Huomasin kuinka meidän luokkalainen poika (on joskus minuakin ivannut..:/ mutta vakavammin kiusannut yhtä meidän luokkalaista poikaa) katsoi mua pitkään. En ollut huomaavinani ja nauroin muiden mukana! Oikeasti melkein purskahdin itkuun. Olisi tehnyt mieli lähteä juoksemaan ja kiljua. Haistattaa paskat kaikille... 

Tämä kyseinen poika katsoi myös sitä kiusaamaansa poikaa ja nauroi ja selitti kovaan ääneen muille luokkamme pojille siitä. Ja sitten taas katsoi mua sillee, että munki ois pitänyt mennä sinne lavalle, en edes tarvis mitään tyynyjä paidan alle! (se sanoski siitä toisesta pojasta et " *nimi* vois minne sinne lavalle!!" hehhehehehhehe *onpa hauskaa*)

Koko kevään aikana on toi kappale soinut JOKAIKISESSÄ koulumme juhlassa!!

Jotenpa.

2 jäätelöä, myslipatukka, suklaapatukka. nyt jo siis varmaan jotain 750kcal!!! :///

Vittuperkelejumalautahelvetti.