Heii, en ole päässyt millään kirjoittamaan... Konekielto. Ja ei siitä aiheesta sitten enempää, nyt kumminkin pääsin koneelle, "vähäksi aikaa".

Paino tänään jotain 83-84kg.

Tällähetkellä ällöttää kaikki syöminen. Oksettaa ruuan ajatteleminenkin. Niin ja mulla on liikuntakielto, en muista olenko maininnut asiasta aikaisemmin... Polvi paskana. Mut kai se on nyt jo paranemaan päin. Ainut asia mikä on nyt muuttunut liikuntakiellon mukaan, on se etten osallistu koululiikuntaan, muuten juoksen, hypin, riehun ja ulkoilen ja liikun koirani kanssa samaan malliin... Kun ei se kerta satu/ole kipeä niin miksi pitkittämään painon pudotusta? Ja lääkärikin (joka oli todella tietämätön) sanoi, että ylipaino rasittaa polvia.
No, mut jos tohon vaakaan (perinteinen viisarivaaka, tai miksi sitä nyt sanotaan, jonka viisari pitää asettaa nollan kohdalle ennenkuin astuu päälle.... että jos on vähän enempi kallistuneena numeroiden puoleen, tulee painosta enempi ja jos on viisari kallistuu "tyhjään" on paino vähempi:P) on luottamista, on paino parempaan päin. Mut en haluu sanoo nyt mitään. Siinä samassa se on taas jotain hirveitä lukemia.

Hei, te viisaat ihmiset, kertokaa miten saa poistettua blogista KAIKKI kirjoitukset? Joo, se on hei hei kaikille vanhoille kirjoituksille, kunhan keksin miten saa poistettua useampia kirjoituksia kerralla... Mulla menee henki ja terveys (ellei oo jo mennyt ihan muutenkin) jos niit rupee poistaa yks kerrallaan.

No mut. Katsotaan milloin pääsen kirjoittamaan.
En tiedä jaksanko kirjata syömisiäni tänne enää, enkä painoani joka päivä kun vaa'alla käyn... Tuntuu vaan niin turhauttavalta. Itseäni varten tänne niitä kirjoitan ja itse syön mitä tykkään, mutta.... No katsotaan. Kirjoitan tähän tän päivän syömiset ja katson mitä muut ihmiset sanovat, no joo, miksi edes sitten sallin kommentit ja miksi edes kirjoitan julkista blogia?

Tän päivän syömiset:
-Koulussa 3/4 näkkäristä...
-Sämpylä, tietysti siinä oli jotain viis miljoonaa kaloria, mut ei voi mitään
-1 juustosiivu ja voit (flora) molemmissa

Että näin.