Löytö! http://terveys.mtv3.fi/community/fi/bin/metrics/kaloritaulukko.htm Jes, nyt tyhmempikin (=minä) saa selvää noista kaloreista, vaikka varmaan nuokin vaihtelevat merkettäin, mutta ainakin suunnilleen!

Katsotaan jos jaksaisin tänään vielä jossain vaiheessa raahautua vaa'alle... Ennen kävin aamuisin vaa'alla (silloin vielä kun meillä oli oma vaaka ><'' *kuka mokas? kuka mokas? kuka mokas?? kuka mokas?!*), mut nyt käyn sitten päivisin, jo kaikkea paskaa itseeni ahdettuani :P :D

Kaveri taas soitti ja kysyi, että onko mulla rahaa, että pääsisin heseen hänen kanssaan. En menisi vaikka maksettaisiin! (tällä hetkellä... öh, kummiski koht menos ihan innoissani sinne ><)

No mutta, ei tässä mitään ihmeempiä. Syönyt olen vasta yhden näkkileivän (41kcal) koulussa, kahdeksan tunnin päivä, oh my god. Aamuisin en saa mitään alas, koulussa pahaa ruokaa. Semmosessa ihme liisterissä jotain kärähtäneitä palloja ("niin ja mitähän tuo mahtaa olla?" "jaa'a") ja kuivia perunoita. Ja nyt neljältä kotona. Plää.

Oksettaa olla näin lihava.