Tämmösiä kauniita asioita tässä isossa päässä mietin... :D Ei yhtään järkevää joo, mut kummiski... :D Ja en tiiä miten toi otsikko liittyy tähän kirjoitukseen (taas jotain sekavaa selitystäni)

Olen todella tyytyväinen painoni pudotukseen, kun ajattelee että joskus jouluna painoin 97kg! Toivon, että huomenna paino olisi vielä vähemmän kuin 91kg! :D Tai jos se pysyis samassa ja sit keskiviikkona olis vähemmän.

Huomenna liiksaa ja sit harkat. :D Kivaa!

Tänään en oo syönyt mitään muuta ku sen jugurtin, purkkaa (siis sitä vaan mässyttänyt, en sentään purkkaa syö), cocis light, lasi limsaa, lasi maitoa, lasi appelsiini mehua. Jotain semmosta.

Huomenna viikko sitten aloitin tämän laihdutukseni tai mikä onkaan... :D Ja olen tämän viikon aikana karkkia syönyt sen yhden kamalan pussin (tai no melkeen sen) ja tänään yhden keksin. Alkaa olla jo vähän huolestuttavaa. Mutta en syö mitään karkkeja, herkkuja ja tai mitään. En tavallaan enää ole karkkilakossa, mutta on tää on nyt elämäntapa muutos, en syö karkkeja ja herkkuja. Vain ehkä kerran kuukaudessa (:D) tai no sillon tällöin. todella harvoin!!! :D

Ciao <3

PS. ainiin ja joku oli kommentoinut että kannattaa ottaa suklaan kuvat pois tästä blogista. Pistin ne ihan omaksi kiusakseni. :D Ja täytyy nyt miettii minkälaisen ulkoasun seuraavaksi kun vaihdan laittaisin :)