Elikkäs kaikki päivän syömiset, annoin itselleni luvan syödä, kun on joku HYVÄ syy syödä. (siis koulun loppuminen, seiska luokka kunniallisesti ohitse!)

Syöty:

-jäätelökakkua, kaksi suht pientä palaa (yhteensä n. 250-300kcal?)

-keksejä, 5? 6? 7? :O (sanotaan 60kcal/per keksi ja et ottaisin nyt esim 7) 420kcal :OOO järkkyy!

-limsaa

-pulla n. 250kcal?

-3 suklaanpalaa (pikkuveljeni anto<3 kerranki anto :p se on yleensä kauheen pihi kaikesta, varsinki karkeistaa) 100kcal?

-muutama karkki äidin karkkipussista 60kcal?

-2juustohampurilaista :OOO 879kcal yht.(varma tieto, tai ainakin melkein, mäkkärin tarjottimen lappusessa luki niitä kalorimääriä :P)

2009kcal noitten mun laskujen mukaan. Voi kamaluus. Onko noita kaloreita kertnyt noin paljon...

Lohdutan itseäni, että jos peruskulutus on 1600kcal (voiko se olla ton verran??) ni sitten jäis vaan 400kcal poltettavaks... Ja... olin lenkkeilemässä. ja tein 50vatsalihasta, teen vielä lisää jos jaksan.

Ja musta jossain oli, että nukkuessa kuluu 400kcal.

Huomenna aloitan kunnon laihduttamisen. Otan itseäni niskasta kiinni! Jätän ne herkut!

Kohotan kuntoa juoksemalla, sitten kun lähdemme maalle lomailemaan juhannukseksi, siellä sitten jaksan juosta ja kuntoilla. Kun siellä voi sitten enempi tehdä kaikkea juosta ym. ku kukaan tuttu ei oo näkemässä...! Mutta vaaranpaikkoja siellä ovat mäkkäri/hese, jonne äiti voi yllättävästi päättää lähteä tai jätskipaikat... Ja pizza. Haaveena ois laihtua sielläkin sitten viikossa pari kiloa, kun tulee enempi uitua ja käveltyä.

Huomasin tänään mahani pienentyneen, ja sitten tajusin! Mulla on sukkahousut jotka vetää kaikki läskit kasaan! Kauhea pettymys :'D Mutta joo, alan käytää sukkahousuja enempi (inhoan vain niiden pukemista!! ://) jotta mahaläskit ei näy niin läskimäisesti.

HeiMoi. KAIKILLE HYVÄÄ KESÄÄ<3