Nenna haastoi minut kertomaan seitsemän faktaa itsestäni, tästä tulee vaikeeta ;P

1. Tykkään ihan hirveästi tehdä sudokuja ! Uusin innostukseni. Tuntuu hyvältä ajatella, että sitten kun koulut alkaa ja on matematiikkaa (keväällä meillä oli koulun kaikkien luokkien kesken kilpailuja, ja yhtenä myös sudoku, sillon en ollut niin paljon tehnyt sudokuja enkä myöskään niin hyvä siinä... (emme sijoittuneet, yllätys yllätys....:/) ja sitten matikan tunnilla joskus teimme sudokuja, hienoa palauttaa se sitten nopeasti "luokan parhaimpana") niin sitten on vähän parempi laskemaan, tarkkaavaisempi. Ja sitten "luokan paras" sudokujen teossa! ;D muah!

2. Tykkään tehdä ja kirjoittaa blogeihin, se on hauskaa! Kuten näkyy aika usein kirjoittelen joo, mutta kirjoitukset ei aina oo niin tyylikkäitä. Kirjoitusvirheitä löytyy ja kirjoitukset todella sekavia, mutta omapa on blogini ;) Pidän myös toista "asiallisempaa" blogia, joku on ehkä saattanut löytää sen tai sitten ei ;)

3. Tykkään tehdä käsitöitä ja laittaa ruokaa. Harmi vain, kun molemmat jutut ovat vähän jääneet. Tällähetkellä mulla on tekosella laukku, aion tehdä semmoisen toisen isomman kouluun jos se laukku osoittautuu käteväki! ;P Ruokaa laitan aina välillä. Joskus ihan perusruokaa jne. ja joskus taas jotkut perheestäni pyytävät jotain, että jos voisin tehdä esim. muffinsseja. (niitä piti tehdä tässä yksi päivä, mutta menin kaverini luokse yötä joten sekin sitten jäi :/)

4. Rakastan ylikaiken koiraani, tärkein asia elämässäni. <3 En pärjäisi ilman! (hän nukkuu aina tuolini alla kun olen koneella, nytkin!<3)

5. Harrastan pianonsoittoa, haaveena ois joskus oppia jopa sitä soittamaan...

6. En voi lähteä minnekään ilman, että olisin aamulla pessyt hampaat! Inhottavinta mitä tiedän on haiseva hengitys! yök!

7. Ainakun minulla on tylsää pelaan SIMS 2:sta :D Se on hauskaa rakentaa sinne semmoisia "täydellisiä perheitä" :D

 

En oikein osaa haastaa ketään, kaikki ohikulkijat ketkä eivät ole tätä vielä tehneet, tehkää te! ;)

Ja erityisesti sulle, Sugar, haastan sut! Sitten jos teet uuden blogin jossain vaiheessa ;)