Noniin, vaaka taas toiminnassa. *PELASTUS*

Paino tänään 85.1-5kg! Jeejeejee! Luulin, että oon lihonu paljon enempi... Ku eilen söin aamulla kaksi jäätelöä, sitten menin yhteen puistoon käppäilemään ja otin koirani mukaan ja siellä sitten otin yhden jäätelön.... Sen jälkeen lähdin kaverin kanssa uimaan, sitten hänen luokseen. Siinä sitten syötiin jäätelöä... Huoh ja keksejä. Sekä vähän riisiä. Ja jugurtti 80kcal.

Että noin, mut on toi uiminen, uimapaikalle pyöräily ja puistossa käyminen sitten vähän noita kaloreita polttanut. Vaikkakin taisin painaa viimeksi vaa'alla käytyäni 84kg, mut ei se mitään ku en oo enempää lihonut. Nyt alkaa taas kunnon laihdutus, tänään en ota yhtään jäätelöä.

Tänään:

-siivoan mun kaapit (tuli niin kiire sen siivoomisen kanssa, ku en saanu millään aikaseks ja ku tuli vieraita, tungin kaikki tavarat kaappeihin, NÄIN MEILLÄ PÄIN :P)

-ulkoilen koiran kanssa paljon enemmän (jooh, aamulenkin missasin kun nukkusin melkeen 11 asti!! Nyt täytyy pian lähtee sen kanssa ulos, jos äiti oli sen kanssa joskus 9 aikaa... vois mennä vähän pidemmälle vaihteeksi ja sitten seuraavalla lenkillä kävellä vähemmän ja treenata enempi)

-treenaan koiran kanssa (sen on nyt opittava noita juttuja, oon ollu ihan liian laiska sen treenaamisen suhteen! nyt otan itseäni niskasta kiinni)

-meen ehkä uimaan, jos saan kaverini suostumaan tulemaan kanssani uimaan, yksin ei oo kiva mennä uimaan, tulee tylsää:P

-ööh. jotain järkevää? muuta ku syöminen

Kategorioista, selvitän vähän ajatuksiani kun noi on ihan sekaisin. Elikkäs...

Päin persusta (kauniit nimet mulla näillä:P), siihen kategoriaan kirjoitukseni, jos päivä on totaalisesti mennyt päin persusta.

Syömiset, sinne pelkät syömiset

Yleinen, se inhottava kategoria jonne melkein kaikki kirjoitukseni kuuluvat. sinne yleisiä kuulumisia ja tekemisiä.

Testit ja meemit, semmoset ihmehömpötykset sinne.

Yleiset höpinät, miksköhän mä tommosenkin oon tehnyt? no sinne sitten yleisiä höpinöitä.

Kuvia, hehkäisevää kerrassaan, kyllä.

Have to do, tehtävää.

Yhteenveto, eli paino (ei välttämätön) ja KAIKKI päivän syömiset yhteenkoottuna.

Ei ikinä, mitä ikinä sitten ihmettelenkään.

Paino ja vähän muuta, tääkin kerrassaan turha, mutta tämmösenki olen tehnyt. Eli paino sekä jotain muuta esim. Paino tänään 85kg ja en ole syönyt muutakuin jugurtin. Tai emmä osaa luokitella näitä. Vähän häiritsevää.

Angstia, eli turhaa valitusta.

Sekametelisoppa, jonka päätin nyt sitten tehdä, kiitos tämän kirjoituksen. Elikkäs kirjoitus, jossa on paino, syömiset, tekemistä jotka kaikki tavallaan kuuluvat eri kategorioihin, mutta on turhaa tehdä jokaiselle omaa kirjotusta. Ja siis sinne kaikkea semmoista.

Kiitos, tuo auttoi hirveästi selvittämään ajatuksiani! :DD

Tänään en oo viel ehtinyt syömään yhtään mitään, eilen kun jo olin syönyt kaksi jäätelöä kun kello oli jotain kymmenen!! Eli näillä eteenpäin!