Siis laihdutuskuurini. Aion laihtua. Haluan laihtua. Tavoitteenani olisi saada pois 30kiloa, ja 10kiloa jo ennen kesää. En kyllä tiedä onnistunko, mutta yritän! Pari päivää sitten aloitin karkki/herkkulakon ystäväni kanssa. Sain siitä lisää intoa tähän ja tässä nyt olen. Toivon kaverini jaksavan sitä karkkilakkoa, koska jos hän lopettaa lakon, tulee taas minunkin syötyä.

Tänään oon syönyt:

- juonut mehua, en oikeen tiiä kuinka paljon niissä on kaloreita... :/

- 108 kcal jugurtin (koulussa)

- näkkäri (koulussa)

- 234 kcal 3 leipää, JÄRKKYYY O.O

Eli tähän mennessä n. 360kcal.

 Mun pikkuveli siinä vieressä söi yhden ja puolikkaan pizzan tosta vaan. Aluks teki mieleesti ihan hirveesti, mut kyl sit se mielenteko meni ohi ku tiiän et niistä pizzoista mulla alkaa närästää ja ne on muutenkin ihan hirveen pahoja. Tuli hyvä mieli ku en ottanu:) Sit ois kummiski kaduttanu jälkeen päin! :DD Ja sitten olin ulkona jtn tunnin tai no vähän ennen tota ruokailuu ja vähän sen jälkeenkin. Ja ainiin! Niissä pizzoissa olis ollu 460kcal/pizza... :o hyvä etten ottanu!! Ku en kummiskaa tänään sais semmosii määrii kulutettuu... Kohta täytyy mennä taas tutkimaan www.kalorilaskuri.fi vai mikä se paikka on? Siellä kun tein semmoisen testin, että kuinka monta kaloria mun pitäisi keskimäärin päivässä syödä, kun syötin sinne omat tietoni, siihen tuli että minun pitäisi/voisi tai jtn syödä yli 3000 kaloria päivässä! Ja siinä oli lueteltu mitä kaikkia voi syödä sillä määrillä, eli jotain 9 lihapiirakkaa, 65 ruisleipää ja jotain muita juttuja, mitä nyt en muista. (en myöskään muista onko nuo nyt oikeen mut jotain lihapiirakasta ja leivästä sanottiin...) En oikeen tiiä mikä ois hyvä määrä syödä kaloreita päivässä... Noh mahdollisimman vähän varmaan... Muistan kun äiti oli jossain painonvartijoissa tai jossain siel oli kai et 1800 kaloria/päivä ja jos laihduttaa 1200kcal/päivä, mut en kyl tosiaankaan oo varma... Mutta jos joku osaa sanoa, voi kommentoida :)

Ihan järkkyy ku söin kolme leipää! Mut mul oli kauhee nälkä ku tulin koulusta... Mutta nyt illalla on vaan syötävä vähemmän!! Tuossa noi muut syö kaikkii herkkuja! Kirjaimellisesti.... Äsken pikkuveljeni ja äiti söi jäätelöä. Nyt pv on keittiössä todennäköisesti taas syömässä jotain ja äiti mässyttää sipsejä. Niin epäreilua. Ja he kaikki ovat normaalipainoisia. Mä ku lihon heti ku vähänki jotain syön. Mutta nyt tulee muutos!! Aion päästä haluamaani painoon ja pysyä siinä!

Olisi kiva löytää tänne blogiini jotain kivoja kuvia, jotka innostaisivat ja kaikkea, mutta täytyy nyt katsoa jos jotain löydän :P

Ciao! <3

 

Myöhemmin, illalla klo 20.30

Kävin tässä välissä juoksemassa ja luin kokeeseen... Vaa'alla olen käynyt mut silti jotenkin se tuntuu näyttävän kokoajan ihan liikaa!!

Päivän syömingit

- 108 kcal jugurtti

- näkkäri, ööh mitä se vois sit olla? tuskin kauhean paljoa? jos sanotaan että jtn 40kcal?

- 235kcal 3 leipää

- juonu mehua ja en oikeen tiiä kuinka paljon niissä on kaloreita? 40kcal? 60kcal? Ei kai niissä nyt niin hirveästi kaloreita voi olla, koska ne ei ole mitään sokerijuotavia...

- semmoisen 10/20kcal (siis join vaan sitä hedelmäsalaatin mehua) verran hedelmäsalaattia (en usko, että siinä hedelmäsalaatin liemessä kauheasti mitään kaloreita on? eihän?)

Noh yhteensä sitten jotain 460kcal tältä päivältä! Saman verran kuin se yksi pizza!! Jipii! Olen iloinen! Huomenna jatkan samaan malliin! En oikeastaan usko, että olen jaksanut tähän puoli yhdeksään asti noilla ruuilla, enkä tänään enää aio syödä mitään, korkeintaan juon jotain! Olisi myös kiva tietää, että mikä on ihmisen peruskulutus, mitä ihminen päivässä perusrutiineissa kuluttaa? Niin kuin liikun päivässä n. 3h suunnilleen.

 

Tämän päivän liikunnat:

- Aamulla 30min ulkoilu, reipasta kävelyä.

- Koulun jälkeen 45min ulkona, kävelyä.

+ 15min...

- Nyt illalla jtn 30min ulkona, kävelyä

- Myöhemmin (kohta puoliin, koneelta lähdettyäni) menen ulos ja olen myös semmoiset 30min.

Yhteensä 2h 30min, noh ei ihan tuota kolmea tuntia, mutta suunnilleen...

+ varmaan sitten illalla vielä vähän ennen nukkumaan menoa teen vatsalihaksia, punnerruksia, venyttelen, joskus innostun tanssimaan jonkun tutun kappaleen mukana (älkää kysykö:DD) Ja siinä sitten tulee se 30min mutta se ei välttämättä sitten ole niin rankkaa kuin tuo ulkoilu...  

No, mutta ihan hyvin tämä on alkanut ja menen nyt vielä kerran sinne kalorilaskuri.fi:n ja tsekkailen siellä ja kirjoittelen tänne sitten jos löytyy jotain mielenkiintoista ja tuskin tuo juttu(ylempi kirjoitus) pitää oikein paikkansa...