Ohhoh. Taas repsahtanut syömään kaikkia herkkuja. Inhoan kaikkea. eniten läskejäni. ja makean himoani. suurta mässysuutani. itseäni. kaikkea.

Eilen sorruin yhteen jäätelöön. Paketissa lukee että 160kcal/jäätelö ja sitten taas kalori.fi:ssä että 300kcal. Noh en sit tiiä mut sen tiiän et jäätelöissä on ihan sikana kaloreita, sokeria ja rasvaa. Ja sitten keksejä. Toinen kaloripommi. YÖÖÖÖKS! inhoan.

Tänään olen syönyt koulussa, jonkin verran makaronilaatikkoa, sitten kaksi ruokalusikallista riisiä, saman verran kanaa ja salaattia. ja sorruin pullaan. Mitä nyt semmoset 350kaloria!! 

Paino oli aamulla 90.2kg. Riemuissani!! Mutta tiedän että se nousee. Aamulla se myös viittaili sinne 89kilon puolelle! Mutta ihan varmana se on nyt 91kiloa! Turha edes mennä vaa'alle. Tiedän sen! Nyt tarvisi vain olla syömättä. ARMOTON ITSEKURI. tästä lähtien. en perkele syö. Ja teen tänään 100 vatsalihasta. Eilen lipsuin siitä. Itsekuri ja maltti. Ne multa puuttuu.  Nyt varmaan torstaina tai ensiviikon tiistaina on mun vuoro mennä terveystarkastukseen. Jos paino on tänään 90-91kg ja huomenna saan sen pysymään 90kilossa. Jos se ois sit to 89-90kiloa...?  Ja sitten pysyis siinä... Perjantain ajan. Lauantaina 89kiloa. Sunnuntain pysyis siinä... Ja sitten maanantaina 88-89kiloa... tiistaina pysyis siinä... Se vois olla aika hyvä....! Mut se vaatii sitä kauheeta itsekuria. Ja sitä etten syö!! Sit ois sillee et oisin lihonu vaan pari kolme kiloa... viime keväästä.... tai olikohan se viime syksynä... sit se paino tais olla vähemmän X.x Kamalaa...

No itsekuria. Ei mitään muuta.