Miksi painoni tänää oli sitten 86kg?? En syönyt mitään no niin lihottavaa paitsi ne karkit, ja uskon, että ne myös kulutin. (vai söinkö jotain muuta lihottavaa... en muista enää!)

Vähän ärsytti, vaaka taas temppuili. Eka näytti just sen 86kg, eikä ollut kivaa. Ja sit se näytti taas jotain 80kg (olisiki) ja sitten taas jotain 83kg (tuskin yhdessä päivässä kahta kiloa...) ja sit taas 86kg. Pakko kai se sitten on uskoa vaakaa..:/ Harmittaa vaan.

Tänään on ollut oikee herkkupäivä, kaverin kanssa shoppailemassa! Tosi hauskaa!!

No, mut syömiset:

-donitsi >.< kaveri tarjos...

-karkkipussin mässytin 170g. apua.

-4 voileipää (yhteensä kokopäivänä..)

-tulossa nyt makaronilaatikkoa.

En mä sit varmaan kauheesti muuta.

Ostin topin (M), aivan ihana! Ja viidellä eurolla! En oo vielä kokeillut sitä, mut kyl se menee ja jos ei mee ni mähän laihdutan! :) Tai siis, kyl se menee, mut et miltä se sitten näyttää päällä... Ja t-paidan (M, josta on tullut nyt uusi kokoni! :D ihanaa!!), miettisin, että ottaisinko L-kokoisen, koska se oli sillee just sopivan mittanen (inhottaa, et jos se sitten nousee sillee inhottavasti...:/) Kokeilin myös toppia joka on kokoa 36! Läski ihminen, jonka melkeen kaikki vaatteet ovat kokoa 40-44 (farkut kokoa 44, hieman isot, äiti osti vähän aikaa sitten uudet caprit kokoa 44, mut ne on semmoset, että vyötäröstä liian isot [tarviin vyön], mut reisistä just sopivat, ettei pienemmät menis, eli siis reisiä/peppua kiinteyttämään!), paidat kaikki melkeen kokoa 40-42 tai M-L, nyt oon ruennu käyttää enempi M-kokoa, mut L-kokosen ostan aina kun haluan vähän väljemmän/pidemmän vaatteen. Niin kokeilin sitä 36-kokoista

 toppia (siitä syystä, kun siellä H&M:ssä ei ollut siinä topissa kuin koot 32, 34 ja 36!) ja se oli sopiva!! Se oli kieltämättä vähän väljempi ja semmonen pitkä toppi (eikä näyttänyt yhtään pahalta, en ostanut sitä sen takia, kun siitä näkyi läpi ärsyttävästi... toki sinne ois voinut ostaa jonkun bikinien yläosan [en kehtaa käyttää bikinejä.:S] ja se ois sitten ollut hyvä! mutta olin NIIIIN iloinen, että se mahtu=) )

Toivottavasti saitte edes jotain selvää tosta mun selityksestä.

Nyt menen, heihei!