Ihanaa kun on lomaa koulusta! Mutta se ei ole kivaa, kun nytkin aamulla heräsin, keittiön pöydälle äiti oli kasannut kulhoon kaikki meijän kindermunat ja pusut siihen... :o En malttanut olla ottamatta yhtä kindermunaa... Jo heti aamusta :S

Kivaa Kel ku oot taas tullut kommailee ;) Joo, ois se parempi jos korvais karkit ja kaikki hedelmillä. Mulla se vaan vaatii aikaa... :/ Ja yritän nyt... Täytyisi käydä ostamassa jotain hyviä hedelmiä kotiin. (näin pitkälle olen jo päässyt, suunnittelen jo kaupassa käyntiä :P) banaania, omenoita... No noita :D Mut sit toivon, ettei siin käy niinku yleensä ku meille ostetaan omenoita, et ne kaikki on loppu samana iltana kun kaikki syö niitä ihan himona ja sit ei oo enää mitään... Ja banaaneille tuuppaa käymään silleen, et ne unohtuu sinne hedelmäkoriin kaikkien leipien päälle. (ja leivistä tuli mieleen, söin aamupalaa [siinä toivossa, että se pitäisi suklaamuna- ja karkkihimoni ainakin aamun ajan loitolla] kaksi leipää, 144kcal vissiin jos oikeen muistan,ei edes kauhean paljon ja silti siitä tulee aika kylläiseksi. [tai sitten se oli se kindermuna -.-''])

Aamulla paino semmoiset 87.9kg. Nyt oikeesti täytyy ottaa itseäni niskasta kiinni. Se on nousussa päin. Ja sitä en kyllä halua. Sen täytyy olla menossa alaspäin! Mutta nyt tsempataan ja kyllä se on positiivinen palaute auttaa jaksamaan :)

Heissun.